Julematens Magi: Den komplette menyen for en smakfull julaften
Julen er en tid for fest, familie og selvfølgelig deilig mat. Tradisjon tro samles vi rundt bordet for å nyte sesongens herligheter, fra klassiske retter til moderne variasjoner. Her er forslag til en smakfull julemeny med forretter, hovedretter og desserter som vil imponere, uansett om du foretrekker kjøtt, fisk eller vegetarmat! Se nederst i artikkelen for oppskrifter.
Forretter
-
Gravlaks med sennepssaus og rødbetsalat
-
Kamskjell med blomkålpuré og sprøstekt bacon
-
Bakt gresskar med ricotta og honning (vegetar)
Hovedretter
-
Ribbe med sprø svor og surkål
-
Pinnekjøtt med Kålrabistappe
-
Linseragu med sopp og urter (vegetar)
Desserter
-
Riskrem med rød saus
-
Karamellpudding med karamellsaus
-
Pepperkakeis med karamellisert nøttekrønsj